person triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up bag bin cart check close error info quote-close quote-open zoom
  • …
  • …

Wie/Wat

Wat is the Body Cocon?

In the body cocon streven we naar het creëren van een gezond leven door een bewuste leefstijl: gezonde voeding, voldoende beweging en een geest in evenwicht.  

Door ons jachtige bestaan beseffen we vaak zelfs niet goed hoe veel stress we meedragen.  We slepen onszelf vooruit, hangen uren lusteloos op de sofa na het werk.  We leven van weekend tot weekend.  We leven niet meer in het moment.  Samen kunnen we in the body cocon deze balans terug herstellen.  Wil je je fitter voelen?  Terug vol energie?  Wil je eindelijk verlost raken van overtollige kilo’s met aangepaste oefeningen in onze infraroodcabines? Droom je ervan een aantal centimeter te verliezen op een bepaalde plaats met persoonlijk voedingsadvies? Of wens je eerder je figuur te corrigeren of je lichaam te verstevigen in onze ozoncabine? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw wensen!

Bij the body cocon krijg je gratis en vrijblijvend een grondige analyse bij de start van je kuur. Aan de hand van de resultaten bepalen wij wat voor jou nodig en haalbaar is.

Elke vrouw is anders en verdient een behandeling op maat!

 

Wie is Liesje? 

Als twintiger ben ik mij genoodzaakt gaan verdiepen in onze gezondheid, na een lange periode van verkeerde eetgewoontes en de daarbij horende medische aandoeningen.

Na het verslinden van vele boeken, het volgen van verschillende opleidingen tot voedingscoach en seminars was het tijd om (na 15 jaar werken in Toerisme) mijn passie achterna te gaan en een opleiding tot orthomoleculair nutricionist te volgen te Gent. Dankzij de grote kennis van biochemicus W. Faché, werd mij heel wat vakkennis bijgebracht.

Niet enkel ons voedingspatroon boeit mij enorm, maar eveneens onze mentale gezondheid. Geest en lichaam gaan sowieso hand in hand. Met dat ik al enkele jaren gebeten was door de yogamicrobe was het een logische stap om zelf een opleiding tot yoga teacher te volgen. Ook Pilates won mijn hart omdat beiden op ademhaling en kracht focussen.

Ik ben dus niet alleen orthomoleculair nutricionist maar eveneens gekwalificeerd yoga teacher en pilates instructor.

Met deze achtergrond, nooit aflatende interesse in ons menselijk lichaam en mijn enthousiasme hoop ik hiermee voldoende achtergrond te hebben om jullie te kunnen bijstaan op weg naar jullie optimale gezondheid en geluk.

Ik wil de motivator in jullie kunnen aanwakkeren en meenemen in de wonderbaarlijkheid van jouw lichaam.

Tot op de mat