person triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up bag bin cart check close error info quote-close quote-open zoom
Terug naar overzicht

Remediebar

Vitality to go

Het leven de dag vandaag is intens. We kunnen altijd iets vinden om te doen, daarnaast willen we een uitdagende carrière, bruisend sociaal leven en zorgen we voor de kids. De discipline om te sporten en er voor te zorgen dat we de juiste vitaminen binnen krijgen om dit rijke leven vol te houden, schiet er nog wel eens bij in. The body cocon biedt een healthy  assortiment voor deze momenten. Om je dag goed te beginnen of te eindigen combineer je een biologische cold pressed juice met de juiste work out.

Onze sappen worden gemaakt van biologische groenten en fruit. Voor de bereiding van onze  sappen gebruiken wij een slowjuice machine. Dit proces, ook wel ‘cold-pressed’ genoemd, zorgt ervoor dat de sappen op de meest pure en snelle manier in het lichaam worden opgenomen. Door het sap op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.