person triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up bag bin cart check close error info quote-close quote-open zoom
  Terug naar overzicht

  Restart dieet

  EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM

  Doeltreffend afslanken

  Restart is een voedingsplan dat bestaat uit 3 fases:

  1. Eerst moet het lichaam tot rust komen en gereset worden. Dit gebeurt door middel van een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en dit in combinatie met gezonde voeding en coaching.
  2. Tijdens de tweede fase ga je ontdekken welke voedingswaren niet geliefd zijn door je lichaam. Dit is voor iedereen anders. 
  3. Vervolgens ga je leren hoe je kan genieten van al het lekkers in de wereld, zonder je gewicht en lichaam uit balans te brengen.

  Restart zorgt ervoor dat je lichaam terug in balans komt. Je leert nee zeggen tegen de overbodige suikers en omgaan met voeding om je gewicht te behouden. Weg met ongewenste maag-en darmpproblemen, een opgeblazen gevoel en talrijke kilo's. Restart en The Body Cocon werkt met verschillende doelgroepen omdat iedereen anders is. Opvolging is gegarandeerd! Wij zorgen er mee voor dat je geen spieren verliest, maar wel vetten.

   

  Praktische info: 

  Restart programma = 390 Euro

  Inclusief in het programma: 

  - 24 dagen kuur (energetische ampulles)

  - 10 oefeningssessies in de infraroodcabines

  - persoonlijke opvolging en voedingsadvies